пʼятниця, 8 березня 2024 р.

"Єднаймо душі словом Кобзаря"

     9 березня українська та світова спільнота відзначає 210 - ту річницю народження національного героя, символа України, поета, художника, громадського діяча - Тараса Григоровича Шевченка.

    Тарас Шевченко для кожного свідомого українця - не просто народний поет, талановитий митець, а й національний пророк, апостол правди, заступник знедолених, великий патріот та один з найбільших революціонерів нашого народу.

    Майже кожна сторінка "Кобзаря" - це палкий заклик любити свій народ і край, осуд неправди, несправедливості й неволі. І хоч минуло вже 210 років з дня появи його на світ, а значущість цієї постаті не зменшилась й досі.

    В Кам'янському ліцеї № 1 для учнів 1 - 4 класів було проведено конкурс читців творів Тараса Григоровича  Шевченка "Єднаймо душі словом Кобзаря" та влаштовано книжкову виставку "Натхненне слово Кобзаря"  бібліотекарями Сербул Г.М. та Ткачук Т.С. Дітки із задоволенням розповідали вірші та уривки з більш великих творів Тараса Шевченка. Кращі з учасників були нагороджені грамотами, а решта діток отримали дипломи за участь у конкурсі.
















 



 

Немає коментарів:

Дописати коментар